18 Квітня, 2024 7:18 am

Мольфар Василь побачив війну в Європі: чи є шанс зупинити кровопролиття і коли прийде мир в Україну

Карпатський мольфар залишив передбачення про потенційну загрозу війни в Європі – мольфар вважає, що загрозу ще можна оминути. Віщун також вказав, коли Україна переможе та в чому наразі полягає критична потреба.

Про це йдеться в пророцтві мудреця-відлюдника Василя.

Мудрець-відлюдник Василь є мольфаром, який живе у Карпатах, “…щодня підносить молитви за мир і процвітання України”. Він поділився пророцтвом, яке віщує не лише майбутнє України, а й цілої Європи.

Мольфар-віщун вказав, що бачить майбутню війну, яка розгортається у Європі, викликану амбіціями агресора, а також світло перемоги та миру для України. Проте старець впевнений що цю загрозу ще можна відвернути “… завдяки рішучим і невідкладним діям з боку міжнародної спільноти”. Він вказав на наступне:

“Потрібно, щоб держави, які називають себе нашими друзями і партнерами прокинулись від сну забуття і згадали про важливість об’єднання зусиль проти загрози, яка може знищити основи нашого співіснування і миру. Важливо, щоб кожна країна, яка сьогодні стоїть осторонь, усвідомила, що мир і безпека її нації нероздільні від миру і безпеки всіх нас”.

Також мудрець із Карпат наголошував, що зараз виникла “критична” потреба збільшення воєнної, політичної, соціальної і, зокрема, духовної підтримки України.

“Важливо зберегти цінності і права людини, треба підтримувати тих, хто страждає від жахів війни. Слід об’єднати наші серця заради миру”, – зазначав старець Василь.

У пророцтві він також згадав і про можливий новий наступ агресора на Київ і Харків. Він вказав, що “… це лише підступна спроба ворога залякати Україну, але справжня зброя лежить у вірі та згуртованості людей”.

Мольфар-віщун впевнений, що агресор обов’язково зазнає поразки, а можливий наступ провалиться, “… адже віра надихає народ України на захист рідної землі”.

Старець Василь говорив із великою вірою в майбутнє: “Україна вистоїть і зміцніє через ці випробування, відновиться мир і справедливість”. Він передбачив для українців мирну і світлу долю з перемогою в майбутньому.

“Після темряви завжди настає світанок. У видіннях бачу, що Україна вистоїть у цій боротьбі і здобуде перемогу, це підніме нашу націю на новий рівень відновлення сили і єдності. Перемога принесе визволення всіх наших територій і справедливий мир”, – підсумував мудрець, вказавши, що Україна поверне все втрачене і здобуде авторитет на міжнародній арені, а в питаннях післявоєнного відновлення допоможе світова спільнота.

Нагадаємо

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *