24 Квітня, 2024 11:52 pm

Провидиця розповіла, як закінчиться війна

Провидиця Айя розповіла, як закінчиться повномасштабна війна в Україні. За її словами, Америка має зробити щось таке, що окупанти тікатимуть з України стрімголов, пише unian.ua.

“Я колись питала Бога, як закінчиться війна. Розійшовся простір, я бачила, знала, як окупанти тікали з нашої землі. Є такий вислів – “п’яти було тільки видно, як вони тікали”. Я прямо знала, що вони тікають через те, що Америка що-небудь таке зробить, що вони відразу почнуть тікати. Мені не показали, що Америка зробить, але я точно знаю, що війна закінчиться саме так”, – розповіла провидиця на YouTube-каналі “Мой мир”.

Вона додала, що війна в Україні закінчиться вже найближчим часом. Айя каже, що у багатьох могло виникнути відчуття, що ми програли, через що люди почали падати духом. Однак, насправді, все не так. Ми просто, продовжила провидиця, зараз проходимо іспит, після якого все зміниться на краще.

“Найтемніша ніч – перед світанком. Ось коли ти вже здався, уже буде, що буде, живий – і слава Богу… І це прекрасний стан, тому що після цього стану настає перемога. Просто живіть на відчуттях, що пройшли з вами. Пам’ятайте, що з нами Бог, а Бог усе може. Мені Бог це показав, що Америка що-небудь таке зробить, що вони будуть просто тікати. Їх не потрібно буде навіть якось вибивати військовим шляхом”, – додала Айя.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *