25 Квітня, 2024 6:28 am

Що стало з Дмитром Ступкою – українським актором, який обрав безтурботне життя у США

Дмитро Ступка – український актор театру та кіно, онук легендарного Богдана Ступки та син Остапа Ступки, якого суд засудив за “п’яну ДТП” у Києві. В період повномасштабної війни в Україні 37-річний артист живе в США, показує у соцмережах безтурботне закордонне життя, через що стикається з хейтом з боку українців.

Фото: instagram.com/stupka777

Дмитро Ступка разом із колишньою дружиною Поліною Логуновою та донькою Богданою поїхав до Америки ще до початку російського вторгнення – восени 2021 року. 23 лютого 2022 року актор повертався в Україну, проте не долетів. Перебуваючи в літаку, чоловік дізнався про широкомасштабний напад Росії, рейс до Києва скасували.

“Туристичний період мого перебування в США закінчувався і я мав виїхати додому до 8 березня. Мав летіти двома рейсами: Лос-Анджелес – Стамбул, Стамбул – Київ. Коли летів до Стамбула, знайомі почали писати в інстаграмі, що почалася війна, чують вибухи. Поки летів у літаку 10 годин, слідкував за новинами. Коли прилетів до Стамбула, то вже не міг летіти додому, небо було закрите”, – розповідав він в інтервью “24 каналу”.

Фото: instagram.com/stupka777

Декілька тижнів Дмитро пробув у Туреччині, звідки вирушив до Польщі, де почав займатися гуманітарною допомогою через благодійний фонд Богдана Ступки. Через деякий час до Варшави приїхала мама та тітка Ступки, і він разом із ними поїхав до Німеччини, а потім – до Італії.

“Пізніше я зрозумів, що в Європі немає роботи. Мені сказали, що для продовження роботи актором мушу вивчити польську мову. Не маю нічого проти поляків та їхньої мови, але розумів, що польською розмовляють лише в Польщі, а я хочу бути ближче до своїй дитині. Порадився з батьками, з рідними, і ми вирішили, що мені треба повертатися до Америки і бути ближче до дочки”, – розповідав Ступка.

Фото: instagram.com/stupka777

У липні 2022 року актор скаржився, що не може знайти роботу в США, і змушений жити коштом, заробленим в Україні. Водночас Ступка продовжував виставляти в “сторіз” фотографії із сонячної Флориди та показувати українцям, як він весело проводить час за кордоном.

Читайте також: Як зараз виглядає та чим займається Ігор Воєвуцький – колишній соліст гурту “Авіатор”.

Фото: instagram.com/stupka777

У вересні 2023 року Дмитро Ступка похизувався знімком з американського ресторану та “посумував” за Україною. “А мрія одна, щоб якнайшвидше закінчилася війна! Сумую за вами, мої улюблені українці”, – написав актор в Instagram, сидячи за столом з морепродуктами та ігристим вином.

Аналогічний допис Ступка виклав й у Facebook, на який відреагувала мати українського військовослужбовця з полку “Азов” Іллі Самойленка. “Цинічнєнько. Але не здивована”, – написала Алла Самойленко в коментарях. Ступка у відповідь у хамській манері запропонував їй звернутися до психіатра.

Фото: facebook.com

Артисту неодноразово прилітало від українців за демонстрацію свого розкішного життя в США, поки в Україні триває війна. Але, як запевнив його знаменитий батько, син не читає хейтерські коментарі.

“Хейт у нашому суспільстві – це один із тих чинників, які люди дуже добре навчилися робити. Чомусь тягне до якогось такого негативу. Я не звертаю на це уваги, не читаю. Він [Дмитро] теж не читає”, – сказав Остап Ступка.

Фото: instagram.com/stupka777

У березні 2024 року Дмитро Ступка показався в соцмережі у камуфляжному вбранні. Супроводжувати фото підписом він не став, лише уточнив, що там, де він знаходиться 18 градусів тепла.

Фото: instagram.com/stupka777

Останнім часом у соціальних мережах актор активно публікує фото зі своєю новою дівчиною, з якою почав зустрічатися у США після розлучення з Поліною Логуновою.

Обраницею Дмитра Ступки стала виконавиця Юлія Калабишка, більш відома під псевдонімом Barabanovа, яка перебралася до Америки після початку великої війни в Україні. Жінка має сина Марка, який народився в її попередніх стосунках.

Фото: instagram.com/stupka777

Також актор зрідка публікує кадри з благодійних заходів у містах США на підтримку України. Ступка веде концерти та аукціони, де збирають кошти для допомоги українській армії та створює гуманітарні проекти.

Фото: instagram.com/stupka777

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *