25 Квітня, 2024 1:55 am

“Макрон щось знає”, – названо місто, яке РФ може атакувати ядеркою

Російський диктатор Володимир Путін може вдатись до застосування ядерної зброї. В даному випадку, ситуація розвиватиметься дуже непередбачувано і стрибкоподібно. Про це під час чату на Главреді заявив журналіст, письменник та публіцист Олександр Сотник.

“Куди саме буде завдано удару, я теж не можу сказати точно, тому що я не Ванга і в мене немає інсайду з російського генштабу. Єдине, що я можу сказати: Путін використовує весь арсенал, який у нього є. Не знаю, чи атакує він Париж цього літа (як ви знаєте, в Парижі має відбутися Олімпіада), але я знаю точно, що пану Макрону щось відомо, йому щось таке сказали, що його дуже сильно закип’ятило. Тому Макрон так закусив вудила і став робити те, що він робить”, – зазначає журналіст.

Він також припустив, що цим важливим знанням щодо можливого використання Росією ядерної зброї Макрон поділився з Шольцем, Сунаком і, можливо, Байденом.

“Не знаю, як і якою мірою поділився, але він точно щось знає. Також знає це й оточення Макрона, і французькі політики. Якщо навіть Марін Ле Пен була змушена засудити вторгнення Росії в Україну. А вона все-таки протеже Путіна, Кремль її спонсорував”, – додає Сотник.

Публіцист вказує, що у Путіна буде можливість здійснити лише один залп. Це не обов’язково означає запуск однієї ракети – це може бути запуск одразу декількох ракет.

“Я не знаю, в якій кількості у нього вся ця справа літає. І не знаю, чи встигне Захід завдати превентивного удару. Але я точно знаю, що для того, щоб завдати удару ракетами стратегічного призначення, тими ж Ярсами або ракетами шахтного базування, потрібно прогрівати шахти, готувати запуск”, – вказує Сотник.

Він підкреслює, що поки це відбуватиметься, американці, британці, французи, у яких дуже потужна розвідка, вже будуть в курсі всіх подробиць. На кожну з цих шахт вже припадає по 10-15 західних ракет, готових до використання, щоб знищити шахту. Сотник зауважує, що Європа, Америка, Канада – усі вони готові до такого розвитку подій.

“Щоб вдарити тактичною ядерною ракетою, потрібно вивезти саму ракету з ангара. І все це переміщення теж буде спостерігатися. Усі все бачать. І так просто запустити ракету, не попередивши про це країни НАТО, не вийде – відбудеться превентивний удар (якщо Росія не попередить, що це навчання)”, – резюмував журналіст, письменник та публіцист Олександр Сотник.

скриншот

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *