26 Квітня, 2024 10:37 pm

Завершення війни: віщун побачив “поворотний момент”

Віщун Назарій передрік швидке завершення кровопролитної війни перемогою українського народу. Він бачить поворотний момент, який розгорне хід війни на користь України, створивши можливість вирішального контрнаступу, пише apostrophe.ua.

Про це повідомляє YouTube-канал “Український молитовник”.

На полі бою ЗСУ виявлять безпрецедентну хоробрість та стійкість, оскільки будуть підтримані небесними силами. Яскраві тактичні переваги та невидима підтримка зверху надихнуть українських воїнів на завдання нищівних ударів по ворога.

“Військова операція буде успішною завдяки хоробрості наших захисників та підтримці світу. З кожним містом та селом, яке повертається назад в Україну, зростає віра народу в перемогу. Боротьба підкріплена і невидимою підтримкою зверху”, – стверджує Назарій.

“Кінець війни почнеться з “несподіваного повороту”, зусилля ЗСУ на полі бою кардинально змінять хід війни. З’явиться можливість для контрнаступу, який матиме вирішальне значення”, – сказав провидець.

Світ об’єднається у наданні всебічної підтримки Україні, включаючи постачання сучасного озброєння та надання гуманітарної допомоги. Назарій бачить у цьому прояв глобального визнання мужності та незламного духу українського народу.

“У міру звільнення українських земель від окупантів зростатиме віра народу в перемогу. Фермери, військові медики, звичайні робітники – кожен робить свій внесок у наближення перемоги. Патріотизм охопить усі куточки країни та перетворить страх і розпач на незламну волю”, – сказав ясновидець.

Особливо відзначив Назарій внесок української діаспори, яка розкидана по світу, але всіляко допомагає. Українці у світі організовують заходи, звертають увагу на проблеми нашої країни, на необхідність надання допомоги у скрутний час.

“У серцях українців розгоряється вогонь перемоги над агресором. Фермери, військові медики, звичайні працівники – всі вони допомагають фронту та підтримують дух нації. Хвиля патріотизму охоплює кожне місто та село, перетворюючи страх і розпач у відвагу. Молодь України організує у соцмережах що зміцнює духовну єдність нації”, – підсумував провидець.

Пророцтво Назарія віщує, що випробування, які випали на частку України, стануть щаблем великого тріумфу. Країна відновить свою територіальну цілісність, пройшовши через відродження та реконструкцію. Непохитний дух українців та їх непорушний зв’язок із небесними покровителями стануть запорукою майбутнього процвітання.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *