26 Квітня, 2024 6:29 am

Інспекторка Львівської митниці похизувалася “луком” за 8 тис. доларів

Юлія Дрига — головна державна інспекторка відділу складського обліку Львівської митниці похизувалася своїм дорогим одягом

Головна державна інспекторка Львівської митниці Юлія Дрига засвітилася у відео відомого блогера Ніколаса Карми (справжнє ім’я — Микола Бучак), який розпитує у перехожих скільки коштує їх образ. Відео було опубліковано на офіційній сторінці блогера в TikTok вранці пʼятниці, 12 квітня, однак за кілька годин після публікації відео видалили. Розпізнав на відео інспекторку митниці журналіст Тарас Середич. Інспекторка похизувалася своїм образом, загальна вартість якого — 8 тис. доларів, і це вдвічі більше її зарплатні, вказаної у декларації за минулий рік.

Повідець для собачки від Gucci

На відео Юлія Дрига розповідає що її капелюх від всесвітньо відомого модельєра Руслана Багінського коштує 18 тис. грн. “Собачку звати Гучі. Повідець для собачки від Gucci і коштує десь 200 доларів” — додала Юлія Дрига.

Дрига також похизувалась сумкою від Louis Vuitton за 1500 доларів і взуттям Hermes за 800 доларів. На руці у Юлії Дриги годинник Cartier за 5000 доларів.

Також Юлія Дрига заявила, що у неї немає коханої людини. На запитання блогера де працює, підтвердила, що на державній службі: “Трошки на себе, трошки на державу”, — додала вона.

Відео видалили з TikTok

LVIV.MEDIA сконтактувався із менеджером Ніколаса Карми, номер якого є у відкритому доступі. Чоловік не захотів називати свого імені, але підтвердив, що відео з інспекторкою таки видалили зі сторінки за деякий час після публікації, проте відмовився пояснювати чому. “Чого б це раптом пояснювати? На Ніколаса Карму ніхто не тиснув, на нього ніхто й не може тиснути. Коли він знімає відео з людьми на вулиці, то апріорі, не знає хто це”, — розповів менеджер.

Головна інспекторка митниці за рік заробила менше ніж витратила на свій одяг

Юлія Дрига працює на посаді головного державного інспектора відділу складського обліку, зберігання, оцінки вилученого майна та розпорядження ним управління адміністративно-господарської діяльності Львівської митниці. Про це свідчать дані на сайті Львівської митниці.

Згідно з декларацією Юлії Дриги за 2023 рік вона заробила близько 180 тис. грн. Також у декларації вона зазначила свого чоловіка Олексія Дригу, попри те, що заявила блогеру, що коханої людини у неї нема. Скільки заробив чоловік за 2023 рік в декларації інспекторки не вказано. У декларації вказано, що Дрига володіє половиною квартири і зберігає 3 тис. доларів готівкою. Машин чи інших цінних речей вона не задекларувала.

Нагадаємо,29 березня у п’ятизірковому відпочинковому комплексі Edem Resort Medical & SPA, гості благодійного вечора, організованого глянцевим журналом “П’ємонт” пожертвували на закупівлю БпЛА для 80-ї Галицької десантно-штурмової бригади 115 тисяч гривень. LVIV.MEDIA оцінив масштаб заходу та порівняв орієнтовні витрати на організацію із результатом збору. Близько 150 бізнесменів, блогерів та відомих львів’ян в середньому задонатили по 600 гривень.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *