3 Травня, 2024 6:09 pm

“Досі жодна фракція не відмовилася від бюджетних мільярдів на свій піар”: Томенко вказав на цинізм під час війни

Попри брак коштів на снаряди та інше озброєння для українських військових, жодна з парламентських фракцій не відмовилася від бюджетних коштів на самопіар. Водночас петицію лідера політичної партії Громадський рух “Рідна країна” Миколи Томенка “1,5 мільярди гривень на ЗСУ, а не на партійний піар” постійно блокують.

На цинізм під час війни громадський діяч вказав у своєму Facebook. Своєю петицією він запропонував скасувати бюджетне фінансування парламентських партій на час війни.

“Як не парадоксально, але партійні вожді, які не одну вишиванку порвали, розповідаючи за наші бюджетні гроші, як вони волонтерять і донатять на армію, не лише не відмовилися від бюджетного фінансування, а навпаки – їхні боти та прихильники всіляко блокують наш збір підписів. Для прикладу, сьогодні вранці, доступ до нашої петиції вкотре був заблокований”, – обурився Томенко.

Принагідно він зауважив, що у 2024 році лише “Слуга народу” отримає з бюджету 490 млн грн, у зв’язку з чим запропонував партійцям не словом, а грошима підтримати ЗСУ.

"Досі жодна фракція не відмовилася від бюджетних мільярдів на свій піар": Томенко вказав на цинізм під час війни

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *