1 Травня, 2024 2:24 am

Інспекторку Львівської митниці звільнили з посади після відео з блогером

Інспекторку Юлію Дригу звільнили у той самий день, коли й опублікували відео, на якому вона демонструє свій образ за 8 тис. доларів

Головну державну інспекторку відділу складського обліку Львівської митниці Юлію Дригу звільнили з посади. Ймовірно причиною звільнення стало відео з блогером Ніколасом Кармою, опубліковане 12 квітня. Як повідомляв LVIV.MEDIA, Юлія Дрига хизувалася своїм образом за 8 тис. доларів. Щоправда, сам блогер вже видалив відео.

Більше не працює у Львівській митниці

Після публікації на сайті, пресслужба Львівської митниці повідомила журналістам, що Юлію Дригу щойно звільнили: “Ця дівчинка у нас більше не працює”, — запевнили у митниці.

Також інформацію про звільнення підтвердив журналіст Тарас Середич. Він розповів, що спілкувався із інспекторкою Дригою і та запевняла його, що всі коштовні та брендові речі, показані на відео — підробка.

“Про це вона особисто мені розповіла під час коментаря і в сльозах просила написати наступне: на митниці вона працює з серпня 2023-го, ще не встигла адаптуватися до роботи. Годинник Cartier — копія, сумка Louis Vuitton — то стара колекція, але оригінал, яка була куплена давним-давно за гроші від бізнесу — інтернет-магазину”, — написав Середич у Telegram.

Нагадаємо, відомому львівському блогеру Ніколасу Кармі Юлія Дрига розповіла про свій капелюх від всесвітньо відомого модельєра Руслана Багінського, який коштує 18 тис. грн і про сумку від Louis Vuitton за 1500 доларів, а також про взуття Hermes за 800 доларів, яке було на ній. На руці у Юлії Дриги був годинник Cartier за 5000 доларів. Відео з Юлією Дригою було опубліковане у TikTok, але Ніколас Карма його видалив.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *