30 Квітня, 2024 6:17 pm

Варто бути готовим до всього: військовий експерт пояснив, для чого ворог створив угруповання “Північ”

Російські окупанти створили нове угруповання військ «Північ», яке виконує завдання на Білгородському напрямку. Військовий експерт Владислав Селезньов вважає, що це угруповання становитиме загрозу для Чернігівської, Харківської та Сумської областей України.

За його словами, армія країни-агресора РФ готується відбивати рейди, які проводять на території прикордонних областей Росії добровольці з РДК і Легіону «Свобода Росії». Для цього хочуть створити основу для нового угруповання, куди увійдуть війська новоствореного Ленінградського округу, передає 24 Канал.

Селезньов зазначив, що угруповання становитиме загрозу для півночі Харківської, а також Сумської та Чернігівської областей. Наразі створюється скелет цього угруповання, а далі воно буде лише «нарощувати м’язи». Наразі невідомо, чи все це пов’язано з можливим посиленням мобілізації в Росії.

«Путін не відмовився від своїх планів щодо України і хоче створити додаткові ризики та загрози з півночі. Це означає, що Генштабу доведеться реагувати, посилюючи наше угруповання, яке діє на Чернігівщині, Харківщині та Сумщині», — вважає військовий експерт.

На думку Селезньова, зараз для масштабної атаки передумов немає, але варто бути готовим до всього.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *