1 Травня, 2024 5:25 pm

Cтав надто сентиментальним: Козловський розповів про особисті зміни після народження сина

Віталій Козловський, який нещодавно одружився і став батьком, поділився, як на нього вплинуло народження первістка. Зокрема, у соцмережах він зізнався, що став більш сентиментальним із появою сина Оскара.

Про це артист повідомив на своїй сторінці в Instagram. Він оприлюднив фото, на якому позував у військовій формі, і у підписі до кадру зазначив, що вже сумує за домом. Так, можна зрозуміти, що виконавець повернувся до служби.

“Вдома – таке солодке та тепле слово. А сьогодні по особливому сприймається, бо там моє щастя, моя сім’я, мій синочок. Оскар вчора мені вперше посміхнувся і сказав своє перше слово – Агууу! Пишу і реву… Що зі мною? Надто став сентиментальним. Рахую години, хвилини, щоб нарешті обійняти рідних”, – написав Віталій.

Обраниця співака Юлія Бакуменко відреагувала на публікацію та написала, що родина з нетерпінням чекає його повернення додому: “Татусю, дуже-дуже чекаємо вдома”. У той час колеги та шанувальники залишили для чоловіка безліч приємних слів та пораділи за його довгоочікуване батьківство.

Нагадаємо, про своє одруження та народження сина Козловський оголосив на початку квітня під час інтерв’ю журналістці Раміні Есхакзай. Відомо, що він взяв шлюб зі своєю піарницею Юлією Бакуменко, з якою працював багато років.

Пара обрала для себе партнерські пологи, і виконавець зізнавався, що спершу це рішення не було для нього легким, однак після він не пошкодував, що погодився на такий крок.

Юля мені завжди казала, що хоче, щоб я був присутній на пологах. Мені було страшно, якщо я щось там побачу, що для подружнього життя буде не зовсім бажано. Але я пішов і зрозумів, що це дуже важливо. Сьогодні я її безмірно люблю, безумовно вдячний за все, що їй довелося пройти. Я пишаюся своєю дружиною, що вона подарувала світові такого гарного доброго хлопчика”, – висловлював 39-річний артист своє ставлення до партнерських пологів.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *