8 Травня, 2024 9:09 pm

У Львові знову силою “запакували” чоловіка у бус. Обласний ТЦК каже, що він втікав, а дії військовослужбовців оцінять. ВIДЕО

У соцмережі поширюється на відео, на якому зафіксовано, як представники ТЦК насильно заштовхують чоловіка у мікроавтобус.

Це відбувається у Львові.

Як інформує Цензор.НЕТ, Львівський обласний ТЦК та СП відреагував на інцидент.

Також зазначається, що станом на зараз відомо, що чоловік призовного віку при зустрічі з працівниками ТЦК почав втікати. Коли його наздогнали, відмовився показувати військово-облікові документи. Врешті прослідував до одного з районних територіальних центрів комплектування, де були перевірені його дані. Претензій до працівників ТЦК чоловік не має. Свою втечу пояснив звичайним страхом.

“Діям військовослужбовців буде надана відповідна оцінка.

Водночас наполегливо рекомендуємо не ігнорувати прохання військовослужбовців пред’явити військово-облікові документи. Не ображати військовослужбовців і не втікати від них. Просимо також уникати спекуляцій на дану тему”, – додають у ТЦК.

Також повідомляється про відповідальність за ухилення та будь-яке перешкоджання роботі представників РТЦК та СП. Відповідно до частини 1 статті 114-1 Кримінального кодексу “Перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період” тягне за собою позбавлення волі терміном від 5 до 8 років. 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *