3 Травня, 2024 9:44 pm

“Я теж маю дитину”. Зірка “Скаженого весілля”, де знімався Олег Винник, емоційно прокоментувала його втечу за кордон

Популярна українська акторка Леся Самаєва, розповіла, як ставиться до артиста Олега Винника, який з початком великої війни чкурнув за кордон. Із співаком акторка знімалася в кількох частинах фільму “Скажене весілля”.

Леся Самаєва зізналася, що завжди ставилася до творчості Винника “трохи іронічно”, а також пояснила, чому ніколи не зрозуміє артиста, який мовчить про війну в Україні. Про це акторка розповіла в інтерв’ю OBOZ.UA.

“Я не підтримувала з ним контакт на знімальному майданчику. Він приїхав, знявся, поїхав – все. Окрім того, зізнаюся, що ніколи не належала до його зграї вовчиць і ставилася до творчості цього співака трошки іронічно. При цьому ні в якому разі не хочу образити всіх, хто його любить, – це моя суб’єктивна думка. Щодо його мовчання – я такого не розумію від слова “взагалі”. Я теж могла виїхати, маю дитину, за яку переживаю. Але в такі страшні часи нам треба бути разом”.

"Я теж маю дитину". Зірка "Скаженого весілля", де знімався Олег Винник, емоційно прокоментувала його втечу за кордон

Раніше OBOZ.UA писав, що телеведучий та музичний продюсер Ігор Кондратюк припустив, чи є майбутнє в українському шоу-бізнесі у ще донедавна одних з найвідоміших артистів – співаків Олега Винника та Потапа, а також хореографа та телеведучого Влада Ями, які перебувають за кордоном. З останнім Кондратюк багато років працював в журі телешоу “Україна має талант”.

Нагадаємо, до повномасштабної війни співак Олег Винник був одним із найпопулярніших виконавців в Україні. В інтерв’ю ЗМІ тодішній продюсер виконавця Олександр Горбенко, розповідав, що менш ніж за $100 000 Винник у рекламних кампаніях участі не бере. У співака був найвищий прайс на виступ на новорічних корпоративах – 45-хвилинний концерт коштував €50 000. Артист також зібрав лояльну онлайн-аудиторію в 2,5 млн підписників.

Після повномасштабного вторгнення Винник виїхав з України до Німеччини та випав з публічного простору. Про нього нічого не чутно досі. Єдине інтерв’ю, яке дав українським журналістам артист, відбулося в Берліні, де нині мешкає ще донедавно суперпопулярний в Україні співак.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *