4 Травня, 2024 12:01 am

Даша Квіткова відповіла, чи забрали у неї водійські права після ДТП у Києві

Українська блогерка Даша Квіткова, яка рік тому спричинила аварію в Києві, поділилася подробицями про те, як завершилася ця історія. За її словами, справу було розглянуто у суді, і вона вже відшкодувала всі збитки.

“Все вирішилося законно. До мене немає претензій. Я виплатила все, як передбачено законодавством”, – поділилася Квіткова в інтерв’ю “Люкс ФМ”.

Варто зазначити, що суд не позбавив блогерку водійських прав. Проте вона вирішила користуватися послугами особистого водія. “Я можу водити, у мене є права, але зараз багато роботи, тому зручніше з водієм”, – пояснила Квіткова.

Нагадаємо, у серпні 2023 року Даша Квіткова, керуючи Lexus, проїхала на червоне світло у Святошинському районі Києва. Її авто зіткнулося з трьома іншими машинами – Ford Mustang, Tesla та Toyota Land Cruiser. Внаслідок ДТП постраждала одна з пасажирок, вона отримала травму руки. Суд визнав Квіткову винною в аварії.

Фото з місця ДТПФото: t.me/kyivoprative

Після скоєння ДТП Даша Квіткова повністю визнала себе винною, а також повідомила, що готова нести відповідальність згідно з чинним українським законодавством. Також блогерка наголосила, що до офіційного рішення суду не має наміру виплачувати потерпілій компенсацію, яку та нібито вимагала.

“Сказала, що хоче грошову компенсацію через можливе забиття руки. Але медичну експертизу ми досі чекаємо. І якщо я заплачу їй цю компенсацію, вона готова забрати свою заяву. Я відмовилася це робити, бо ніколи не вирішую питання грошима чи відмазуваннями. Я завжди чесна, особливо в питаннях правових”, – розповідала в “сторіз” колишня дружина Нікіти Добриніна.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *