5 Травня, 2024 10:18 pm

“Вирішення українського питання”: Путін “натякнув” на готовність до миру, — Пєсков

Володимир Путін говорить про “факт готовності” та “мирне рішення”, але не має “мирних ініціатив”. Що саме мав на увазі очільник Кремля, поки що невідомо.

У РФ не помічають юридичної готовності України почати мирні перемовини. При цьому президент Володимир Путін заявив про готовність Кремля до певних дій щодо російсько-української війни. Чітких пропозицій від росіянина все ж не пролунало. Про заяву Путіна щодо війни та мирних переговорів розповів речник російського президента Дмитро Пєсков — повідомили в Telegram-каналі росЗМІ “РИА Новости”.

Пєсков не озвучив чітких пропозицій Путіна. Натомість він сказав, що президент готовий до “вирішення українського питання”. Однак подібне твердження не є “мирною ініціативою”. Також очільник Кремля нагадав, що в Україні юридично неможливо почати мирні перемовини. Що саме мав на увазі очільник Кремля, речник не пояснив.

Завершення війни, мирні переговори, Путін, Пєсков, 20 квітняFullscreen

Завершення війни — деталі

Зазначимо, 10 квітня президент України Володимир Зеленський, говорячи з західними журналістами, заявив, що Москва отримає мирні пропозиції. Пункти мирного плану напрацюють на Саміті, який у червні відбудеться у Швейцарії. Після цього представники неназваної країни зможуть передати їх у Кремль.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *