17 Травня, 2024 5:59 pm

“Який зміст того, що я буду там сидіти і на кого дивитися?”: луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ

Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передає “Еспресо.Захід“.

“У розпал війни сесійна зала Верховної Ради напівпорожня. Частина народних депутатів, які мали б голосувати за важливі для країни законопроєкти, зникла. Прогули деяких вимірюються вже місяцями”, – заявляють у матеріалі.

Зокрема, серед депутатів, що прогулюють засідання, опинився і луцький нардеп Ігор Палиця.

Луцький депутат не ходить на роботу, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ

Ігор Палиця пояснив свою відсутність у Верховній Раді тим, що в туди ходить ексОПЗЖ.

“Який зміст того, що я буду там сидіти і на кого дивитися? Тому в мене принципова позиція. Я спілкуюся з виборцями, мій фонд багато допомагає, я не хочу бути публічним, бо ухвалив рішення закінчити з публічною політикою. За кордон я не виїжджаю з січня минулого року, перебуваю в Україні”, – заявив він.

Хто ще найбільше прогуляє засідання у Раді

Журналісти Bihus.іnfo додали, що також перестали приходити у Раду Сергій Шахов, Ярослав Дубневич, Олександр Ковальов, Степан Івахів. Є нардепи, відсутність яких можна зрозуміти: Анжеліка Лабунська, бо має проблеми зі здоров’ям; Нестор Шуфрич та Олександр Дубінський, які сидять в СІЗО; Людмила Марченко, яку теж підозрюють у хабарництві.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *