18 Травня, 2024 7:57 am

24 лютого – мобілізувався до лав ЗСУ, як робив це і в 2014 році: спогади про Героя з Луцька Василя Матюка

29 квітня 2024 року поблизу Новодарівки, Запорізької області загинув підполковник з Луцька Василь Матюк, призваний на військову службу до складу військової частини на посаду заступника командира батальйону з морально-психологічного забезпечення.

Спогадами про Героя поділилися у ДКП «Луцьктепло».

Василь Васильович Матюк приєднався до колективу ДКП «Луцьктепло» у вересні 2020 року інженером служби охорони і цивільного захисту, а з березня 2021 року – очолив службу. Завжди спокійний і привітний, врівноважений і дуже приємний у спілкуванні.

Добрий, щирий, приклад сім’янина, батька, чоловіка. Людина з великої літери. Так відгукуються про Василя Васильовича ті, хто з ним працювали.

Напередодні повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року пан Матюк влаштував на підприємстві навчання з цивільного захисту, а вже 24 лютого – знову мобілізувався до лав Збройних сил України, як робив це і в 2014 році. Полеглому воїну було 49.

Як заступник з морально-психологічного забезпечення Василь Васильович фахово виконував свою роботу, постійно психологічно підтримуючи бійців і на лінії боєзіткнення, і дбаючи про їхнє матеріальне забезпечення. Неодноразово на його прохання колектив підприємства передава ті чи інші засоби та амуніцію. Крайнього разу закупили та передали два DJI Mavic 3 Pro та замовили антидронову рушницю з додатковими батареями. На жаль, отримував їх вже не він.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *