19 Травня, 2024 10:37 pm

Загадкове зникнення: на Волині майже три місяці шукають 17-річну Аліну Божко

На Волині продовжуються пошуки зниклої 17-річної Аліни Божко. Зараз правоохоронці роблять все можливе, аби знайти неповнолітню дівчину.

Про це пише Конкурент.

Як повідомив начальник Камінь-Каширського відділення поліції В’ячеслав Мартинюк, пошук зниклої тривають щоденно.

«Пошуки проходять щоденно. На території є болота, які не можна було пройти людським ресурсом, у зв’язку з тим, що була волога погода. Це було небезпечно для людей, які брали участь у пошуках: поліцейських і військових. Зараз ми продовжуємо пошуки в тих місцевостях, де ми не мали можливості. Відпрацьовуємо усі можливі версії її зникнення. Пошуки будуть тривати до того моменту, поки ми не встановимо істину в даному кримінальному провадженні», – зазначив він.

Нагадаємо, Аліна зникла під час відпочинку з друзями поблизу села Угриничі, серед яких був її брат. У суботу, 17 лютого до рятувальників за допомогою у пошуках звернулися її друзі, які і з нею відпочивали поблизу лісопосадки. Дівчина відійшла у ліс до туалету і вже не повернулася. Свій телефон залишила в автомобілі, тому зв’язатися з нею не вдалося. Пізніше у лісі в сусідньому селі знайшли пальто та пояс від пальта дівчини. Шукають дівчину щоденно. За словами правоохоронців, дівчину шукатимуть доти, поки не знайдуть.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *