27 Квітня, 2024 9:17 pm

“Труни французів стануть гільйотиною”: Медведєв виступив за відправку військ Франції в Україну

Заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв запропонував відправити війська Франції в Україну, пообіцявши Макрону поразку та обізвавши місцеве політичне керівництво “півнями”.

Агресивна заява Медведєва прозвучала на тлі слів лідера Франції про те, що той не виключає можливості застосування іноземних військ в Україні, пише unian.net.

Скандальний політик чомусь вирішив, що окупанти зможуть знищити полки французької армії, у разі прямого бою на території України.

“Взагалі-то для користі справи було б непогано, щоб невгамовні французи відправили пару полків у Бандерляндію. Таку кількість військовослужбовців приховати вельми проблематично, а отже, питання їхнього планомірного знищення буде не найскладнішим, але надважливим завданням. Зате яка була б користь!” – написав Медведєв у Telegram.

Він завчасно назвав професійних військовослужбовців Франції “нещасними” людьми у складі інтервенційного контингенту.

“За такої кількості трун, які будуть доставлені до Франції з чужої далекої країни, приховати масову загибель професійних військовослужбовців неможливо… Їхнє знищення буде пріоритетним і славним завданням наших Збройних сил”, – розписав “перспективу” Медведєв.

Він резюмував, що “труни французів” стануть “гільйотиною” для політичного керівництва країни, назвавши його представників “півнями”.

Також Медведєв додав, що “смерть” військових Франції стане уроком для “невгамовних придурків у Європі”, приправивши свій монолог словами Пушкіна про труни ворогів на полях Росії.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *