18 Травня, 2024 9:07 pm

“Екснаречена” Віталія Козловського відреагувала на його одруження та майбутнє батьківство “Екснаречена” Віталія Козловського відреагувала на його одруження та майбутнє батьківство

Раміна Есхакзай оригінально привітала свого “колишнього” зі змінами в особистому житті.

Українська інтерв’юерка й блогерка Раміна Есхакзай не лишилася осторонь новини про те, що її “екскоханий”, співак-захисник Віталій Козловський вперше стане батьком.

На зміни в особистому житті свого “колишнього” Раміна в оригінальний спосіб відреагувала на своїй сторінці в Instagram. У фотоблогу вона розмістила селфі з Козловським, де вони усміхаються, а Віталій тримає Раміну за плече:

“”Пінаколада” – справа випадку. І все таки Шекспір напише не про нас”, – підписала знімок Есхакзай.

Віталій Козловський та Раміна Есхакзай / Фото: instagram.com/raminalalala

Зазначимо, що про роман між Раміною Есхакзай, яка була учасницею романтичного реаліті “Холостяк 5” та співаком Віталєм Козлвоським стало відомо 2016 року. Виконавець навіть освідчувався обраниці. Втім 2017-го стало відомо, що Есхакзай пішла від Козловського.

Віталій Козловський та Раміна Есхакзай

Наприкінці 2022 року співак зізнався, що його роман з Раміною був фіктивним. Мовляв, ініціаторкою створення всієї цієї історії про їхні стосунки була Раміна. І все це було зроблено заради піару. Після цього знаменитості вкрай рідко спілкувалися. Втім, за словами Козловского, Раміна завжди підьтримує усі його музичні прем’єри у своїх соцмережах.

Віталій Козловський та Раміна Есхакзай

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *