7 Липня, 2024 8:59 pm

24 гарячих красуні їдуть на Євро-2024 підтримати коханих футболістів

Довгоочікуване футбольне Євро-2024 стає все ближче. В турнірі, що 14 червня стартує в Німеччині, візьмуть участь 24 збірні, за кожну з них вболіватиме чимало красунь. 

Інформатор склав список найсексуальніших подруг футболістів, які будуть палко підтримувати своїх коханих на ЧЄ-2024.

Влада Седан

Влада Седан – дружина відомого українського футболіста Олександра Зінченка. Влада має безпосереднє відношення до футболу. Раніше дівчина працювала журналісткою на футбольних телеканалах. Влада та Олександр – напевно що найпопулярніша пара українського футболу. Підтримка від чарівної красуні-дружини має надихнути Зінченка на подвиги у матчах Євро-2024.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 1

Фото: Instagram Влади Седан

 Джорджина Родрігес

Джорджина Родрігес – впливова модель та подруга знаменитого Кріштіану Роналду. Джорджина має контракти з відомими на весь світ брендами. Взагалі, Джорджину та Роналду багато, хто вважає найсексуальнішою парою у світі спорту. Прийдешнє Євро, скоріш за все, стане для Кріштіану останнім в кар’єрі, тому Джорджина спробує надихнути португальську легенду на здобуття трофею.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 2

Фото: Instagram Джорджини Родрігес

Мішель Де Брюйне

Мішель Де Брюйне – дружина відомого бельгійського футболіста МанСіті Кевіна Де Брюйне. Разом з Кевіном вони виховують трьох прекрасних діток. Мішель є співведучою подкасту “Секрет суспільства”. До речі, у пари дуже мила історія знайомства. У 2017 році Кевін соромився написати Мішель, однак друг Де Брюйне вихопив у нього телефон з рук та допоміг зробити перший крок.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 3

Фото: Instagram Мішель Де Брюйне

 Лаура Селія

Лаура Селія – дівчина лідера Реала та збірної Англії Джуда Беллінгема. Цікаво, що Джуд та Лаура не афішують свої стосунки. Однак за інформацією The Sun, пара зустрічається вже декілька місяців. Лаура представляє модельну агенцію The Four Models. До речі, родом дівчина з Нідерландів, тому на Євро підтримуватиме дві команди: рідні Нідерланди та збірну Джуда – Англію.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 4

Фото: Іnstagram Лаури Селії

Люція Брамані

Люція Брамані – дівчина відомого італійського футболіста Федеріко К’єзи. До речі, вже незабаром пара одружиться, К’єза зробив пропозицію Люції. Дівчина К’єзи також відома модель, а у вільний час вона  любить грати в теніс. Нагадаємо, що на Євро-2020 К’єза був лідером збірної Італії, яка здобула яскраву перемогу на турнірі. Безсумнівно, що на прийдешньому ЧЄ чарівна Люція надихатиме К’єзу на захист титулу.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 5

Фото: Іnstagram Люції Брамані

Міккі Кімені

Міккі Кімені – дружина гравця Барселони та збірної Нідерландів Френкі Де Йонга. У Міккі та Френкі неймовірна історія кохання – вони разом ще з середньої школи. Кімені має свій бренд одягу. Також вона обожнює ходити на футбольні матчі та підтримувати свого чоловіка. Зокрема, Кімені відвідала гру між Нідерландами та Україною на Євро-2020.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 6

Фото: Instagram Міккі Кімені

Марріон Ареоля

Марріон Ареоля – дружина французького воротаря Вест Гема Альфонса Ареоля. Зіркова пара цього року відзначатиме 10-річчя шлюбу. Марріон має угоди з відомими брендами одягу та прикрас. А ще вона часто підтримує свого чоловіка на трибунах. “Галам” гарантована гаряча підтримка.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 7

Фото: Instagram Марріон Ареоля

 Еліс Мората

Еліс Мората – дружина іспанського форварда Атлетіко Мадрид Альваро Морати. Пара виховує чотирьох діток. Еліс має власний магазин жіночої косметики. Маючи підтримку чарівної Еліс Альваро Мората спробує стати найкращим бомбардиром Євро-2024.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 8

Фото: Instagram Еліс Морати

 Сара Гюндоган

Сара Гюндоган – модель та ведуча TV, а також дружина німецького гравця Барселони Ілкая Гюндогана. До слова, пара відносно нещодавно одружилася та вже виховує маленького сина. Звісно, що домашнє Євро буде особливим для кожного гравця збірної Німеччини. Зокрема, Гюндоган спробує стати лідером команди. А з підтримкою Сари, це зробити буде точно простіше.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 9

Фото: Instagram Сари Гюндоган

Ізабель Ковачич

Ізабель Ковачич – дружина чемпіона АПЛ у складі МанСіті та одного із лідерів збірної Хорватії Матео Ковачича. Ізабель має власний бізнес – магазин одягу під назвою Izakova. Ізабель також називають хорватською Шакірою.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 10

Фото: Instagram Ізабель Ковачич

Софія Мілошевич

Софія Мілошевич – подруга сербського футболіста Мілана Луки Йовича. Софія – відома фотомодель, співпрацює як із сербськими так і зі світовими брендами. Софія відвідала всі матчі збірної Сербії на ЧС-2022 в Катарі. Тому слід очікувати сербську модель і на Євро в Німеччині.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 11

Фото: Instagram Софії Мілошевич

Марина Лученко

Марина Лученко – ще одна українка в нашому переліку. Вона є дружиною відомого польського воротаря Войцеха Щенсни. Марина – дуже популярна співачка в Польщі, яка збирає мільйони прослуховувань. Цікаво, що дружина Войцеха родом з Вінниці. Родина дівчини переїхала в сусідню Польщу в 1990-х роках. Гадаємо, що на прийдешньому Євро-2024 Марина вболіватиме за дві сусідні збірні.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 12

Фото: Instagram Марини Лученко

Ольга Данилович

Ольга Данилович – сербська тенісистка та подруга словенського воротаря Яна Облака. До слова, Ольга грала в дуеті з нашою тенісисткою Мартою Костюк. Ольга та Ян – чудова спортивна родина. Вони часто відвідують поєдинки одне одного. А Євро-2024 в Німечинні точно не стане винятком цієї традиції.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 13

Фото: Instagram Ольги Данилович

 Катрін Фрііс

Катрін Фрііс – дівчина відомого данського захисника Барселони Андреаса Крістенсена. Напрямок роботи у Катрін – модель бікіні. Катрін зустрічається з Андреасом з 2016 року. Пара виховує дитину, однак Катрін та Андреас досі неодружені. На минулому Євро-2020 збірна Данії дійшла до 1/2 фіналу. Коханий Катрін Фрііс Крістенсен спробує знову повести вікінгів до перемог.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 13

Фото: Instagram Катрін Фрііс

 Кем Рідінг

Кем Рідінг – подруга лідера збірної Шотландії та гравця МЮ Скотта Мактомінея. Кем працює у модельному бізнесі. У вільний час дівчина любить подорожувати та відвідувати футбольні поєдинки. Звісно, що матч-відкриття Євро-2024, де зіграє Німеччина та Шотландія Кем увагою, авжеж, не омине.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 15

Фото: Instagram Кем Рідінг

Леоніта Джака

Леоніта Джака – дружина лідера збірної Швейцарії та гравця сенсаційного Баєра Граніта Джаки. Леоніта активно веде свій Instagram та часто відвідує поєдинки коханого. Дівчина не лише красива, а й дуже освічена. Вона знає декілька мов на чудовому рівні. До речі, Леоніта та Граніт виховують двох доньок.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 16

Фото: Instagram Леоніти Джаки

Сара Арнаутович

Сара Арнаутович – дружина легенди австрійського футболу Марко Арнаутовича. За інформацією SB, Сара Арнаутович має неабиякий вплив на Марко. Дружина, здається, єдина, хто може його заспокоїти під час нападів гніву. Власне, Марко дуже цінує Сару, вона відіграла важливу роль у його становленні, як відомого гравця. Із цікавинок, Сара активно займається кінним спортом.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 17

Фото: Instagram Сари Арнаутович

 Романа Бобокова

Романа Бобокова – подруга легенди словацького футболу Юрая Куцки. Романа раніше брала участь у конкурсах краси на кшталт “Міс Словаччина”. А зараз займається бізнесом, який пов’язаний з яхтами. Юрай та Романа зустрічаються з 2021-го року. До речі, саме зі Словаччиною Україна зіграє в групі на Євро-2024.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 17

Фото: Instagram Романи Бобокової

 Ліза Унал

Ліза Унал – дружина турецького нападника ФК Борнмут Енеса Унала. Пара одружилася у 2019 році. За професією Ліза дизайнер. Для Енеса Унала прийдешнє Євро надважливе. Гравець спробує закріпитися в основі збірної Туреччини. А чарівна дружина зі всіх сил підтримуватиме свого коханого на трибунах.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 14

Фото: Instagram Лізи Унал

Вероніка Кастушкова

Вероніка Кастушкова – дівчина молодої зірки чеського футболу Адама Гложека. У складі Баєра Гложек став чемпіоном Німеччини. Незабаром на Адама чекає ще одне випробування – Євро, де Вероніка залюбки підтримає свого обранця.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 15

Фото: Instagram Вероніки Кастушкової

 Йоана Стен

Йоана Стен – дівчина зірки збірної Румунії та гравця Тоттенгема Раду Дрегушина. Йоана навчається на архітектора та постійно ділиться знімками з Раду в Instagram. Між іншим, Румунія – перший суперник збірної України на ЧЄ-2024 в Німеччині.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 20

Фото: Instagram Йоани Стен

Софія Цітаішвілі

Софія Цітаішвілі – українка та дружина гравця збірної Грузії Георгія Цітаішвілі. Софія та Георгій разом уже багато років, а одружилися вони рік тому. Весілля було яскраве із зірками української естради. Зараз пара очікує на народження дитини. Також слід зазначити, що контракт Цітаішвілі належить Динамо Київ.

Найсексуальніші жінки та подруги футболістів на Євро-2024 21

Фото: Instagram Софії Цітаішвілі

Діана Гулачі

Діана Гулачі – дружина кіпера збірної Угорщини та РБ Лейпцига Петера Гулачі. Діана спеціалізується на організації весіль. Дівчина має своє агентство, яке виконає для молодят будь-яку примху. А ще Діана любить подорожувати та виховує з коханим двох синів.

24 гарячих красуні: хто з них поцілує переможця Євро-2024 23

Фото: Instagram Діани Гулачі

Фіоренца Лекстакай

Фіоренца Лекстакай – дружина лідера Албанії та гравця Лаціо Ельсеїда Хюсая. Фіоренца також відома модель на своїй Батьківщині. У 2013 році дівчина здобула титул “Міс Албанія”. Зіркова албанська пара виховує хлопчика та доньку. Раніше Інформатор розповідав, як чоловік Фіоренци Хюсай ледь не згорів в автомобілі.

24 гарячих красуні: хто з них поцілує переможця Євро-2024 24

Фото: Instagram Фіоренци Лекстакай

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *