27 Липня, 2024 8:57 am

Сиротами залишилися троє донечок: історія загиблого снайпера з Волині

21 травня 2023 року на війні з російськими окупантами загинув мужній воїн з Волині Микола Гапонюк.

Микола трагічно загинув 21 травня 2023 року, в районі Берхівського водосховища на Донеччині. Історію Героя написала голова Велимченської громади Анастасія Павлович на своїй сторінці у фейсбуці, пише vsn.ua

В мирний час, Микола, турботливий син та люблячий чоловік, чуйний батько та чудовий дідусь, надійний брат та вірний друг. Не даремно односельці знали його, як світлу й небайдужу до чужого горя Людину. З перших днів повномасштабного вторгнення росії на нашу землю, Микола з гідністю став на захист України. В боях проявив себе, як відважний Воїн та відданий побратим.

Житель села Велимче – солдат, стрілець-снайпер 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 3 механізованої роти механізованого батальйону загинув в результаті ворожого обстрілу.

В березні 2022 року він став на захист України, був в окремій танковій бригаді військової частини А7015, до кінця залишався відданим присязі на вірність українському народові.

Микола завжди був на передовій, готовий ризикувати своїм життям, щоб захистити свою сім’ю, побратимів та країну. Його безстрашність та професіоналізм вразили всіх, хто з ним пліч-о-пліч боровся за нашу свободу й неньку Україну.

У Миколи Гапонюка, якому тепер назавжди 48 років, лишилися мама, дружина і троє донечок.

«Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про нашого Захисника буде сильнішим за смерть й назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив та поважав», – йдеться у дописі.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *