27 Квітня, 2024 7:01 pm

“Винна їм половину зарплати”: українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах.

Про це вона сказала в інтервʼю “ТСН”.

Голлівудська акторка Іванна Сахно, яка народилася в Києві та в 13 років переїхала до США, розповіла, що відмовляється від пропозицій у кіно та серіалах, якщо треба грати росіянку.

“Це навіть не питання. Є якісь моральні цінності й поняття”, – зауважила акторка.

Вона зазначила, що останніми роками в Голлівуді все менше і менше репрезентують Росію.

“Моя команда навіть знає й одразу каже ні. У мене були моменти, коли я була залучена до серіалу Netflix, під час ковіду. Це була роль росіянки, тобто роль американки, але в неї був бекграунд із Радянського Союзу. Я була вже приєднана до цього проєкту, і на той момент це була одна з перших моїх головних ролей у великому серіалі Netflix. Але ми не розпочали зйомки, зразу закрилися через ковід. І я зрозуміла, що я просто не можу грати людину навіть із Радянського Союзу. Я розірвала контракт із Netflix, і в мене [через це] трохи були проблеми”, – зізналася Сахно.

Акторка уточнила, що не може офіційно озвучувати суму, яку вона винна тепер американській компанії, але зауважила, що досі її виплачує.

“Наступна робота, яку я роблю з Netflix, – я їм винна 50% своєї зарплати. Через те, що я розірвала той контракт”, — додала Сахно.

У 2016 році Іванна Сахно знялася в сиквелі блокбастера Гільєрмо дель Торо “Тихоокеанський рубіж”. З перших днів повномасштабного вторгнення акторка підтримала Україну. Вона неодноразово відвідувала українські міста, а також є амбасадоркою United24.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *