8 Травня, 2024 2:03 am

На Закарпатті чоловік спробував вбити себе у ТЦК, правоохоронці відкрили кримінальну справу

У Закарпатській області чоловік здійснив спробу самогубства у ТЦК. Наразі у Хустському РТЦК та СП проводять службову перевірку, а правоохоронці відкрили кримінальну справу.

Про це Суспільному повідомили у пресслужбі Закарпатського територіального центру комплектування, передає “Еспресо.Захід”. 

Відомо, що 13 березня прикордонники затримали чоловіка, який намагався незаконно перетнути кордон. Згодом представники ДПСУ доставили його до РТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних.

Під час перебування на території РТЦК та СП, чоловік зайшов до вбиральні, де через деякий час його знайшов представник військкомату. Чоловік сидів на підлозі зі слідами крові та порізами на руках.

“Військовослужбовці ТЦК та СП надали невідкладну домедичну допомогу та викликали поліцію та карету “швидкої допомоги”, яка доставила чоловіка до Хустської міської лікарні”, – зазначили у пресслужбі.

Лікарі зафіксували спробу суїциду. Наразі за даним фактом проводиться службова перевірка.

Згодом в пресслужбі Закарпатської поліції hromadske повідомили, що відкрили кримінальну справу про доведення до самогубства чоловіка.

“За фактом звернення там відкрили кримінальне провадження за ст. 120 Кримінального кодексу України – тобто доведення до самогубства. Водночас у поліції заперечили заяви про те, що поліціянти були присутніми під час того, як чоловіка били працівники ТЦК. Там ці слова назвали “неправдою”, – додають журналісти.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *