26 Квітня, 2024 8:47 pm

Ого! Зірка “Жіночого кварталу” повідомила про наміри піти в ЗСУ

Катерина Нікітіна зізналася, що періодично повертається до думок про службу в армії.

Акторка “Жіночого кварталу” Катерина Нікітіна розповіла про наміри вступити до лав ЗСУ та що думає про мобілізацію жінок в армію. Про це вона поговорила в інтерв’ю Слави Дьомін.

Зокрема, дівчина зізналася, що неодноразово ловила себе на думці, що хотіла б стати на захист України, однак з іншого боку вона відчуває страх за своє життя.

“Я сама дуже довго і навіть часто зараз міркую про те, щоб самій піти (ред. в ЗСУ). Був у мене період, коли я вже відкрила цей бланк заповнювати, я шукала, як вступити в лави ЗСУ. Я цей бланк відкрила, почала заповнювати, сиджу плачу, і розумію, я вино пила чи щось таке, я думаю добре, треба переспати з цією думкою і на тверезу вирішити. Бо я наскільки втомилася від всього, мені так страшно було. Знаєш мені хотілося своїм прикладом напевно показати. Я думала, я піду, і всі підуть, і ми всі такі переможемо. Отака була думка. Але страшно. Плачеш, бо страшно. Це реально страшно. Мені здається, що кожен коли задумується про це боїться”,- зізналася учасниця “Жіночого кварталу”.

Катерина Нікітіна також відповіла, що думаю про мобілізацію жінок в армію. За її словами, на фронт повинні брати тих жінок, які дійсно цього хочуть.

1:14:49 – “я часто думаю про те, щоб піти в ЗСУ”

“Мені здається, що жінок мають брати прям тих хто хоче. З іншого боку, жінки — це продовження нації, хто як не жінки відродять нас. Якщо будуть мобілізувати жінок, як і чоловіків, то в нас не залишиться людей. Залишаться бабусі, дідусі і діти. В моїй голові це не вкладається. Але я сама хотіла, довго думала і інколи розмірковую про це, і хочу, але розумію, що, напевно, поки немає мобілізації жінок, я поки залишаюся на цьому місці, тому що мені зараз здається, що я несу якусь іншу роль, скажемо так, так як я медійна”,- відзначила дівчина.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *