5 Травня, 2024 2:52 am

“Дніпро, Харків, Запоріжжя, Одеса найближчим часом будуть під прицілом путінської армії”, – Коваленко

Уряд України закликає громадян не ігнорувати повітряні тривоги та одразу ж спускатися в укриття. Тому що окупанти намагатимуться наростити кількість ударів по містах.

Військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір” Олександр Коваленко заявив в ефірі “Говорити великий Львів“, що Дніпро, Харків, Запоріжжя, Одеса перебувають у зоні особливого ризику.

За словами Коваленка, ці міста не мають повноцінної високотехнологічної ешелонованої ППО. “Ворог може вдарити ракетами і по Києву, але там одна з найкращих ППО не тільки в Україні, а у всій Європі. Саме завдяки цьому Київ у питаннях захисту є найбезпечнішим містом”, – повідомив військовий аналітик.

Але Дніпро, Харків, Запоріжжя та Одеса перебувають у сфері особливих інтересів окупантів і при цьому не мають такої високотехнологічної, багаторівневої та ешелонованої ППО, бо наші партнери нам передають недостатньо коштів ППО того чи іншого функціоналу.

Насамперед, ми потребуємо комплексів великого радіусу дії типу Patriot або SAMP-T.

“Через це у вищевказаних містах неможливо збивати ракети “Х-22” та “Х-32”, “9М723”, “9М728”, “П-800” та корейську “KN-23″”, – сказав військовий експерт.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *