18 Травня, 2024 11:10 am

Кожен день відтягування закону про мобілізацію забирає життя на передовій, — офіцер

За словами бійця 59-ї бригади Павла Петриченка, більшість депутатів прагнуть “отримати якісь політичні бали” на законі про мобілізацію і пом’якшити наслідки для людей, які ухиляються від служби.

Зволікання з ухваленням закону про мобілізацію щодня забирає життя на фронті, а деякі депутати “піаряться” на законопроєкті. Таку заяву зробив військовослужбовець 59-ї бригади Павло Петриченко. Про це повідомляє “Громадське Інтерактивне Телебачення”.

Він заявив, що “більшість депутатів народних просто прагнуть на цьому отримати якісь політичні бали, попіаритися”, пом’якшити наслідки для людей, які ухиляються від служби.

Павло Петриченко — про закон про мобілізацію

“Тому що, на жаль, таке явище теж присутнє в суспільстві. Люди тікають за кордон, вступають до вишів, і, як на мене, деякі наші парламентарії просто дуже сильно заграють із цими людьми, забуваючи про те, що два роки тому вони призвали мільйон людей, які потребують ротації, потребують поповнення, допомоги”, — зазначив військовослужбовець.

За його словами, на передовій багато що залежить від того, скільки людей можна залучити на позиції.

“Якби у мене у відділенні було десять осіб, я міг би їх міняти щодоби, а коли їх чотири-п’ять, вони міняються тиждень, умовно кажучи, або кілька днів”, — додав він.

Захисники на передовій втомлюються, знижується концентрація уваги, втрачається здоров’я, чим користується ворог і просувається, бо не вистачає бійців, щоб утримувати рубежі, уточнив військовий.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *