13 Травня, 2024 4:48 am

Довго жив у своїй бульбашці: відомий ведучий прокоментував поведінку Влада Ями під час війни

З початку повномасштабної війни хореограф Влад Яма перебрався з сім’єю до Америки, і через це доволі часто зіштовхується з критикою у мережі. Поведінку та позицію чоловіка неодноразово коментували його колеги.

Цього разу про танцюриста висловився і ведучий Єгор Гордєєв, який у минулому вів разом із ним програму “Твій день” на каналі “1+1”.

Так, в інтерв’ю виданню OBOZREVATEL ведучий сказав, що Яма зробив свій вибір і сам розуміє, у якій ситуації опинився. Також чоловік додав, що, на його думку, хореограф “задовго жив у якійсь своїй бульбашці” і, можливо, не до кінця може “зіставити моменти і спрогнозувати реакцію” суспільства.

Єгор ГордєєвФото: instagram.com/yegorgordeev

“Важливо, як до цього ставиться сам Влад. Це його життя, він зробив свій вибір. А реакція суспільства теж зрозуміла. Я думаю, що Влад не до кінця зіставляє якісь моменти, прогнозує реакції аудиторії. Можливо, тому що задовго жив у якісь своїй бульбашці, – сказав Гордєєв. – І в програмі “Твій день”, до речі, йому з цієї бульбашки довелося теж виходити. Це було важко, стало величезним травматичним випробуванням. Я думаю, що зараз це випробування продовжується, тільки вже не в прямому ефірі, а в реальному житті”.

Єгор також додав, що наразі не підтримує спілкування із танцюристом. Раніше він листувався і з ним у мережі та запитував, чи потрібна допомога його батькам. На цьому їхнє спілкування закінчилося:

“Зараз ми з Владом не спілкуємося. Я якось списувався з ним, запитував, чи необхідна якась допомога батькам у Запоріжжі – оце і все. Влад же зник із програми не з війною, а трохи раніше. А на його місце прийшов Костя Грубич”.

Влад Яма живе у СШАФото: instagram.com/vladyama_official

Нагадаємо, у США Влад Яма мешкає разом із дружиною Ліліаною та сином Леоном. У соцмережах він інколи показує життя у іншій країні, і у коментарях під цими дописами часто можна побачити критику на адресу знаменитості через перебування за кордоном.

В Америці хореограф спершу проводив благодійні майстер-класи, про що розповідав в інтерв’ю. Пізніше стало відомо, що він влаштувався на роботу за своєю прямою спеціальністю та почав працювати тренером з танців у Маямі. Про нову роботу зірка повідомив на початку минулого року.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *