5 Травня, 2024 3:14 am

“Ви ж наша Ванга”: нумерологічний “прогноз” щодо війни від скандальної нардепки Богуцької насмішив українців

Користувачі бурхливо сприйняли допис депутатки

Упонеділок, 22 квітня 2024 року, народна депутатка України від “Слуги народу” Єлизавета Богуцька опублікувала “нумерологічний прогноз” на цей день. Вона написала про розворот подій.

Нардепка порівняла сьогоднішню дату з датою початку повномасштабної війни в Україні. Про це йдеться на особистій сторінці Єлизавети Богуцької у соцмережі Facebook.

“24.02.22.

22.04.24.

Мені здається, що має відбутись розворот подій”, ― написала Єлизавета Богуцька.

Користувачі соцмережі неоднозначно відреагували на такий прогноз. Хтось вирішив, що таким чином від чогось намагаються відвернути увагу, а деякі написали глузливі коментарі. Але були й користувачі, які написали, що теж мають відчуття, що скоро щось повинно змінитись.

Зазначимо, Єлизавета Богуцька не вперше потрапляє у скандал через дописи в соцмережах. У жовтні 2022 року вона назвала обстріли Росією східних та південних областей України нелогічними і згадала про “один народ”. Українці бурхливо відреагували на допис нардепки.

Єлизавета Богуцька також відома публічним запереченням існування коронавірусу. Під час пандемії вона носила маску із крупної сітки.

Богуцька у жовтні 2018 року скоїла ДТП ― вона збила людину насмерть. Депутатка стверджувала, що пішохід переходив дорогу на червоний сигнал та перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *