5 Травня, 2024 7:59 am

Історичні паралелі з 1939 роком: Львівський ТЦК оприлюднив черговий мотиваційний ролик про вступ до війська

У Львові запустили другий відеоролик для мотивації залучення до війська. Цього разу у ТЦК провели історичні паралелі з 1939 роком. Про це йдеться на сторінці Львівського обласного ТЦК та СП.

“Переглядаючи це відео нехай кожен зробить свої висновки. Нагадаємо лиш про історичні паралелі з 1939 роком. Кожен з нас має обов’язок докласти усіх зусиль сьогодні, щоб ця історія не повторилася завтра”, – йдеться у дописі.
Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки та Львівська міська рада створили другий відеоролик-нагадування про те, що війна – не так далеко, як це може здаватися
Як зазначили у ТЦК, нехай кожен зробить свої висновки після перегляду цього відео.

“Нагадаємо лише про історичні паралелі з 1939 роком. Кожен з нас має обов’язок докласти усіх зусиль, щоб ця історія ніколи не повторилася”, – зазначають творці відеоролика.

Відзначимо, що Львівський ОТЦК та СП і Львівська міська рада співпрацюють у створенні комунікаційних продуктів для мотивації залучення до захисту своєї країни. Перший відеоролик про “альтернативну реальність” співбесід чоловіків до війська вийшов на початку квітня.

Як у Львові мотивують вступати до лав ЗСУ

На початку весни у місті на тему мобілізації розмістили зовнішню рекламу на бордах і сітілайтах. Над кампанією працювали співробітники міськради і ОТЦК із львівськими креативними агенціями та продакшн-студіями.

Наголошують, що місто продовжуватиме випускати й інші інформаційні продукти на тему призову, зокрема закликатиме відвідувати новостворений Центр рекрутингу української армії у Львові. Це пілотний проєкт Міністерства оборони і Львівської мерії.

“Працівники центру надають консультації про актуальні вакансії в ЗСУ. Центр рекрутингу української армії знаходиться на вул. К. Левицького, 67”, – додали у дописі.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *