6 Травня, 2024 1:58 pm

“Війна – не так далеко, як може здаватися”: Львівський ТЦК зняв другий мотиваційний ролик

На відео показали солдата окупаційної армії Росії у Львові.

Львівський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) опублікував другий мотиваційний відеоролик із закликом до чоловіків приєднуватися до лав Збройних сил та ставати на захист України.

Слоган кампанії: “Ставай на захист України! Війна – не так далеко, як може здаватися”.

“Переглядаючи це відео, нехай кожен зробить свої висновки. Нагадаємо лиш про історичні паралелі з 1939 роком. Кожен з нас має обов’язок докласти усіх зусиль сьогодні, щоб ця історія не повторилася завтра. Ставай на захист України! Війна – не так далеко, як може здаватися”, – йдеться у дописі до відео.

На відео показали солдата окупаційної армії Росії, який зайняв квартиру української родини у Львові.

Там також нагадали, що Львівський ОТЦК та СП і Львівська міська рада співпрацюють у створенні комунікаційних продуктів для мотивації залучення до захисту своєї країни.

На початку весни у Львові на тему мобілізації розмістили також зовнішню рекламу на бордах і сітілайтах.

“Місто продовжуватиме випускати й інші інформаційні продукти на тему призову, зокрема закликатиме відвідувати новостворений Центр рекрутингу української армії у Львові. Це пілотний проєкт Міністерства оборони і Львівської мерії. Працівники центру надають консультації про актуальні вакансії в ЗСУ. Центр рекрутингу української армії розташований на вул. К. Левицького, 67”, – додали у військкоматі.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *