6 Травня, 2024 2:03 pm

Віктор Павлік вперше за тривалий час показав свого 40-річного сина і привітав його з важливим святом

Артист показав, який вигляд має його старший син.

Первісток українського співака Віктора Павліка доволі рідкісний гість у його фотоблогу.

Утім, сьогодні, 22 квітня, Олександр святкує ювілей. Старшому синові артиста виповнюється 40 років. Тож, в Instagram Віктор Павлік привітав сина з важливим святом.

У фотоблогу артист вперше за тривалий час опублікував їхнє спільне фото. На знімку співак показав, який вигляд має його 40-річний син.

Окрім того, Віктор Павлік адресував Олександрові теплі слова з привітаннями. Артист наголосив, що 40 років – це вже важливий вік. Виконавець у день народження сина побажав йому найголовнішого – міцного здоров’я та добробуту.

“Сину, щиро вітаю ! Тобі 40…Ого-го! Це вже серйозна дата! Я щиро бажаю тобі насамперед міцного здоров’я, господнього благословення і щоб у тебе було все добре в житті! Люблю!” – звернувся до сина співак.

Зазначимо, Олександр – це первісток Віктора Павліка. Хоч із мамою свого сина артист розійшовся ще до його народження, але це не завадило їм побудувати теплі та дружні стосунки. Також син Павліка чудово ладнає з його молодою дружиною Катериною Реп’яховою, яка молодша за нього на 10 років.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *