6 Травня, 2024 2:27 pm

Картини та мерч купуються: Соня Морозюк розповіла про свої заробітки після скандалу з Гринкевичем

Нещодавно Соня Морозюк повідомила про відновлення продажу своїх картин, а також представила мерч із написами, що відсилають до скандалу з Гринкевичами. Наразі ж вона зізналася, що з її мистецькою справою все йде добре, і вона має на ній регулярні заробітки.

Детальніше про це художниця розповіла в рамках програми “33 запитання” від “Люкс ФМ”. Так, дівчина зазначила, що до скандалу на продажах картин заробляла близько 100 тис грн в місяць, тоді як після всієї цієї ситуації продажів впали, проте вони є.

“Все супер. Картини купуються, мерч купується, все класно… Я думаю, до всієї цієї ситуації орієнтовно було десь до 100 тис грн у місяць – це без вирахування підрядникам і т.д. Тобто це не чистий прибуток, – поділилася Морозюк. – На сьогоднішній день я ще не підраховувала. Продажі були. Я не буду брехати… Звісно, менше, ніж у тому році, але все йде своєю чергою, набирає оберти. До кінця року в мене ще часу багато. Я думаю, що влітку все взагалі буде супер. Я – творча особистість, мисткиня. За останній місяць я продала десь 10 картин – це замовлення для одного закладу. Я думаю, можливо, потім я покажу цей проект”.

Окрім того, колишня наречена Романа Гринкевича розповіла, що пише свої картини без будь-якого допінгу, а найкращим натхненням для неї виступає саме життя:

“Мій стандартний ритм життя – це вставати в 5-й ранку, їхати до майстерні, малювати кожного дня по картині. Для мене має бути якась система, яка допомагає мені жити і триматись. Для написання картин мені не потрібен допінг. Наркотики – це зло. Мене надихає життя. Я дуже чутлива людина, і тому, мені здається, якщо мені спробувати наркотики, то це буде не класно”.

Нагадаємо, на сторінках Морозюк у соцмережах можна побачити, що її роботи наявні в різному ціновому діапазоні: від 600 доларів до майже 5,5 тисяч. Наприклад, картину із написом “Прошу вибачення”, яка відсилає до гучної скандальної справи, можна придбати за 3100 доларів.

Що стосується мерчу, то його вона презентувала після інтерв’ю з Гордоном. Написи “Не даю без декларації”, “Шукаю спонсора”, “Як ви всі за*бали”, “Маленька гнида”, “Я свята людина” представлені на чохлах для телефонів, обгортках для паспортів, футболках та інших речах.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *