6 Травня, 2024 11:34 am

Став іншою людиною: Огнєвіч розповіла про батька, який рятує українських військових

Злата Огнєвіч розповіла про свого 65-річного батька-лікаря, який продовжує рятувати життя поранених українських військових. Зокрема, у проекті “Пісня мого життя” співачка повідомила, що наразі Леонід Григорович працює в одній з лікарень Харківської області.

За словами виконавиці, її рідна людина помітно змінилася за два роки повномасштабної війни, і у минулому був момент, коли Злата навіть не впізнала свого батька. Вона зазначила, що за цей період він “став іншою людиною”.Злата Огнєвіч і її батько Леонід Григорович

“Зараз він перебуває у Харківській області, працює і допомагає нашим хлопцям, яких привозять з фронту. Через півроку, коли батько приїхав зі шпиталя, я його не впізнала. Це була зовсім інша людина. Його очі були сумні, він провів дуже багато операцій і ампутацій”, – сказала Огнєвіч.

Попри труднощі і випробування, артистка пишається рішенням свого батька і далі працювати. Незважаючи на те, що вік дозволяє йому вже вийти на пенсію, чоловік обрав для себе інший шлях. Знаменитість зізнається, що її зв’язок із батьком з роками лише зміцнився:

“Він для мене приклад, адже йому понад 65 років, він вже міг би бути на пенсії, відпочивати, але обрав інший шлях і допомагає пораненим. У мене з батьком дуже сильний зв’язок, і з роками він став ще сильнішим”.

Окрім того, співачка поділилася, що на початку повномасштабної російсько-української війни хотіла вивезти своїх батьків в безпечне місце. У відповідь на це Леонід Григорович заявив, що нікуди не збирається їхати з рідної країни.

“Він врятував дуже багато людських життів. Коли почалось повномасштабне вторгнення, я хотіла відвезти його з мамою у безпечне місце, але тато сказав, що він нікуди не буде їхати зі свого дому”, – зазначила зірка української сцени.

Нагадаємо, також нещодавно Злата показала спільне фото зі своєю мамою Галиною. На опублікованому в Instagram знімку вони позували з посмішками на обличчях. “Матуся передає всім привіт”, – лаконічно підписала кадр артистка. “Сказала мамі, щоб вона частіше себе балувала, приділяла увагу, підбирала луки, робила макіяж і зачіску – знаходила натхнення бути жінкою”, – також повідомила вона в Instagram-stories.

Тим часом у коментарях шанувальники зазначили, що співачка дуже схожа на свою маму, та залишили для обох безліч компліментів.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *