3 Травня, 2024 5:54 pm

Злата Огнєвіч, яку запідозрили у вагітності, висловилася про плани щодо сім’ї та дітей

У свіжому інтерв’ю Славі Дьоміну Злата Огнєвіч розповіла не лише про спробу самогубства майже 10 років тому, також вона висловилася і на тему особистого життя.

Під час розмови з ведучим артистка, яку нещодавно шанувальники запідозрили у вагітності, зізналася, що її серце відкрите до нових стосунків.

Так, виконавиця зазначила, що наразі не може сказати щось конкретне про справи сердечні, однак якщо щось зміниться, то вона дасть це знати: “Коли мені буде що розповісти, я розповім. Я не можу коментувати. Немає чогось такого, що б я могла розповісти. Ще дуже рано”.

Огнєвіч пояснила, якими бачить для себе гармонійні стосунки двох людей, та чому змінила свою думку стосовно ЕКО-запліднення, про яке замислювалося чотири роки тому:

“Хочеться, щоб стосунки розвивалися, щоб одна фаза переходила в іншу. Я вважаю, що і зі сторони жінки, і зі сторони чоловіка мають бути почуття – це те, з чого все починається, і те, з чого все розвивається. Що стосується ЕКО-запліднення, про яке я говорила в минулому, то наразі я трохи охолола до цього питання. Бо, напевно, жіноча мудрість і розуміння того, що я можу народити дитину нормальним шляхом, привели мене до висновків, що я ще трошки почекаю”.

“Я буду народжувати дитину від коханого чоловіка. Мені дуже хочеться сім’ю. Хочеться, щоб у моєї дитини був батько й вона рівнялася не тільки на жінку в родині, але й на тата. Але я розумію жінок, які матері-одиначки з різних причин. Це боляче й неймовірно важко. Я навіть думала, щоб забрати дитину з дитячого будинку. Це тільки думки, але це не страшно. Я не боюся. Навпаки хотіла поговорити зі своєю половинкою, чи погодився б він мати дитину з дитячого будинку й свою. Це було б класно”, – додала вона.

Окрім того, знаменитість розповіла, чи готова відмовитися від сцени після створення сім’ї та народження дитини. За її словами, в наш час є багато способів полегшити материнство, тому відмовлятися від зіркової кар’єри артистка не збирається.

“Я не готова залишати сцену кар’єру співачки, відмовлятися від всього, до чого я так довго йшла, над чим так довго працювала. Не треба ділити: буде ось так або так, – пояснює вона. – В мене є мама, є няні, є багато людей, які можуть допомогти. Я вважаю, що зараз другий пік моєї кар’єри. Перший був, коли було “Євробачення”, і зараз, за всіма показниками моїми внутрішніми і зовнішніми… Я не оперую мріями, я оперую статистикою. Зараз я відчуваю свій другий пік”.

Нагадаємо, чутки про вагітність з’явилися після одного з концертів співачки. Тоді аона вийшла на сцену в обтислому комбінезоні, який підкреслив фігуру. У коментарях чимало юзерів написали про те, що, ймовірно, виконавиця готується стати матір’ю.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *