3 Травня, 2024 6:03 pm

Немає спілкування взагалі: Єфросиніна прокоментувала позицію молодшої сестри, яка обрала Росію

Ліза Ющенко – молодша сестра Маші Єфросиніної, і після початку повномасштабної російсько-української війни вона обрала для себе позицію мовчання та залишилася жити у країні-агресорці.

Про таку поведінку рідної людини ведуча раніше вже висловлювалася, а цього разу зробила нову заяву про їхнє спілкування.

В інтерв’ю “Українській правді” Єфросиніна сказала, що тема стосунків з сестрою є для неї болісною і вона не прагне активно говорити про це, оскільки тоді “емоції та почуття перестануть бути її власними, а натомість стануть предметом обговорення для людей, до яких ці почуття не мають жодного відношення”.

“У нас немає наразі спілкування як у сестер взагалі”, – наголосила Марія. Вона підкреслила, що не в силі нести відповідальність за дії інших людей, навіть якщо це її рідні люди.

“У мене лише одна відповідь на це: я ніяк не можу відповідати за дії інших людей, рідні вони мені чи ні. Я не можу нести цю відповідальність”, – додала Єфросиніна.

Приблизно ж таку таку ж думку знаменитість висловлювала і в інтерв’ю Сергію Лиховиді в рамках програми “Розмова”. Ще у лютому минулого року ведуча зазначала, що не підтримує спілкування з Лізою:

“Чому це питання так сильно істерично цікавить широкий загал, хоча все моє життя напоказ. І все, що я роблю, напоказ. Я бачу цю істерику в коментарях на будь-що, – говорила ведуча у 2023 році. – Я готова до цього питання, звичайно. Я ж не ідіотка, я ж знаю, що йду на інтерв’ю, і це питання врешті решт пролунає. Я скажу чесно, як є. Наше спілкування з Лізою на сьогоднішній день зведено майже до нуля”.

Нагадаємо, Ліза Ющенко – ексдружина Андрія Ющенка, сина колишнього президента України Віктора Ющенка. З ним вона була у шлюбі в період з 2009 по 2012 рік. Від цих стосунків жінка має доньку Варвару. До Росії Ющенко перебралася у 2014 році: там вона вийшла заміж за російського бізнесмена, якого звати Сергій, та народила від нього сина.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *