17 Травня, 2024 6:33 am

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Зірка “Ліги сміху” Віктор Розовий продовжує відновлення після важкого поранення, яке він отримав кілька тижнів тому. Про стан його здоров’я після операції, яку переніс захисник, розповіла у соцмережах його дружина Ольга.

Так, в Instagram-stories жінка повідомила, що наразі гуморист продовжує реабілітацію в Україні і потрібно дочекатися дозволу лікарів виїжджати за кордон. “Віктор відновлюється в Україні, аж поки лікарі не дозволять подальших транспортувань за кордон. Дякуємо усім за питання у дірект, та відповідати кожному можливості немає. Це все, що можемо розповісти на зараз. Бережіть себе”, – зазначила обраниця військовослужбовця.

Окрім того, Ольга також додала, що банка з коштами, які збирають для бійця, досі залишається відкритою. З неї вже зняли близько 1 млн 446 тисяч грн для того, щоб купити прилади нічного бачення для захисників 2 роти протитанкового батальйону 3ОШБр, оскільки бійці з 2 і 3 роти були тими, хто перший надав Розовому першу допомогу після отриманої травми.

Фото: instagram

Про поранення Віктора Розового стало відомо на початку квітня. Він зазнав складного осколкового поранення під час виїзного завдання. Йому зробили складну операцію, після якої нейрохірурги та працівники лікарні продовжували надавати чоловікові щоденний догляд та допомогу.

Близько двох тижнів гуморист перебував у складному стані, але згодом, на щастя, пройшов до свідомості. Сім’я захисника повідомляла, що планує відправити його до реабілітаційного центру за кордоном.

Ольга Мерзлікіна (дівоче прізвище дружини бійця) говорила, що не сумнівається у тому, що її коханий повністю одужає. “Ці 2 тижні медики та рідні робили все, щоб Вітя подолав період важкого стану. Поки стояло питання його життя, ми хотіли зберегти інформаційну тишу, – йшлося у попередніх постах жінки. – У нас немає сумнівів, що він повністю відновиться.

Нагадаємо, Розовий долучився до лав ЗСУ на початку повномасштабної війни, прийнявши рішення поставити свою творчу кар’єру на паузу. У лютому 2022 року чоловік став добровольцем полку Азов, який нині називається 3 окрема штурмова бригада ЗСУ.

“Хотів йти ще у 2014 році, але тоді обставини склалися інакше. Внутрішні картання були завжди за те, що тоді не вийшло. У 2022 році у мене не було жодних сумнівів. На другому тижні повномасштабної війни приїхав до Києва та потрапив в “околоазовську” двіжуху”, – коментував чоловік свою службу. У жовтні минулого року повідомлялося, що захисник воював під Бахмутом.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *