28 Квітня, 2024 8:36 am

Єгор потребує операцію, на яку у мами не вистачає коштів

Перші місяці життя дуже вплинули на подальшу долю дитини.

Лише на шостий день життя Єгора Сальникова ледь не обірвалось. Малюка терміново госпіталізували з високою температурою. “Тоді діагностували в малюка гнійний менінгіт і крововилив у мозок, після цього Єгор перестав реагувати на людей, не хотів їсти, він навіть не плакав… Потім було ще гірше: почалися судоми, він впав у кому, його серце зупинилося. Цілий місяць Єгор провів у комі”, – пригадує мама Єгора.

Час для родини був дуже важким, а лікарі шукали причини такого стану і виявили ще гідроцефалію, рідина збиралась навколо мозку малюка і тиснула на нього. Тож Єгор потрапив на операційний стіл, а після цього таки опритомнів. “Нас нарешті виписали додому, але на цьому їх страждання не закінчилися. Уже вдома я помітила, що мій син розвивається не так, як інші дітки. І щоб це виправити, потрібно проходити реабілітації”, – розповідає мама хлопчика.

Родина намагалась дати сину належне лікування і мала успіхи, дитина демонструвала все нові і нові навички допоки не почалось повномасшатбне вторгнення Росії до Україні. Мама з сином спершу опинились в окупації, коли ж зуміли вибратись, попрямували за кордон. “За 1,5 роки за кордоном у Єгора майже не було повноцінної реабілітації, до того ж три раза синочок лежав в реанімації місяць під ШВЛ. Все, що відбувалося дало знати про себе, пішли відкати, почалися судоми. Я вирішила повернутися до України і почали систематичні реабілітації. Але у Єгора почала спинка відходити в бік і ніжка стала коротша за іншу. Ортопед сказав ,що у нас вивих стегнового суглоба і що потрібно робити операцію, яка трішки допоможе синові в тому, що у нього не буде болів і він зможемо на повну силу проходити реабілітацію”, – розповідає мама.

Заплатити і за реабілітації і препарати від судом, та щей зібрати кошти на операцію зі встановлення металевофіксатора відділу стегнового суглоба, мамі Єгора не під силу. Вона дуже просить допомогти.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк : 5168 7554 5733 9220 Сальникова Ганна

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *