2 Травня, 2024 11:02 am

“У нас нульова толерантність до корупції”: у Тернопільському ТЦК прокоментували скандал із хабарем

У Тернопільському обласному ТЦК СП вважають, що окремі їхні працівники дискредитують не лише себе, але й героїв, які несуть службу поряд з ними.

Про це написав Тернопільський обласний ТЦК СП, передає “Еспресо.Захід“.

Йдеться про справу щодо затримання 17 березня одного із військовослужбовців Тернопільського ОМТЦК СП за ознаками корупційного правопорушення. Нагадаємо, той вимагав хабар хабар у сумі 23750 грн.

“Підтверджуємо нульову  толерантність до корупції та осіб, які дискредитували себе на службі в ТЦК та СП. Військовослужбовці, які замість виконання обовʼязків, займаються самозбагаченням та порушують закон, не можуть і не будуть нести службу поряд з героями, які повернулись після поранень та проходять службу в ТЦК та СП”, – кажуть в Тернопільському обласному ТЦК СП.

Хабарника затримано та розпочато кримінальне провадження. Згодом для обвинуваченого було обрано запобіжний захід. Триває досудове розслідування.

“У Тернопільському ОМТЦК СП також проведено службову перевірку, за результатами якої встановлено осіб, які сприяли фігуранту корупційного випадку. Вони були відсторонені від виконання посадових обов’язків та переведені для подальшого проходження служби до інших військових частин”, – інформують у Тернопільському ТЦК СП.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *