2 Травня, 2024 4:06 pm

Подарував дружині 50 млн грн та згадав 1400 обʼєктів нерухомості: що задекларував нардеп з Рівненщини Віктор М’ялик

Статки Віктора М’ялика порівняно з 2022 роком значно зросли. У нардепа у кілька разів збільшилась нерухомість, з якої він отримує дохід, здаючи її в оренду.

Народний депутат Віктор М’ялик з Рівненщини оприлюднив декларацію за 2023 рік. Так за основним місцем роботи у Верховній Раді він заробив понад 629 тис. грн. Однак набагато більший дохід нардеп отримує від надання майна в оренду, бо якщо вірити вказаним даним, чоловік володіє 1400 обʼєктами нерухомості, значна частина яких розташована у Софіївській Борщагівці на Київщині. 21 із цих об’єктів був куплений у 2023 році. Серед них 4 будинки у Шацьку за понад 2 млн грн кожен, які належать Дарині М’ялик .

Для порівняння – у декларації за 2022 рік М’ялик згадав понад 500 об’єктів нерухомості, а тому бачимо, що його статки значно зросли. Тоді його дружина Дарина, власниця ТОВ “МД Плюс”, вказала 1,1 мільйона гривень дивідендів від організації та ще 766 тисяч гривень доходу від підприємницької діяльності.

Сім’я М’яликів має 7 транспортних засобів, серед яких два мотоцикли та трактор. Дарина М’ялик їздить на авто MERCEDES-BENZ 2016 року випуску за понад 4 млн грн та PORSCHE CAYENNE вартістю понад 6 млн грн. Сам Віктор М’ялик обмежився “Лексусом” 2019 року випуску за 3 млн грн.

Нардеп не цурається робити родичам подарунки. Так, наприклад, синові Іллі він “подарував” 17 млн грн, а дружині Дарині 50 млн грн.

Віктор М’ялик став “рекордсменом” за кількістю майна, яким володіє ще з 2019 року.

Тоді він задекларував понад 150 квартир, житлові будинки та близько 80 земельних ділянок.

Курйозною для депутата стала минулорічна декларація, в якій він згадав 556 об’єктів нерухомості. Площа одного з них помилково містила дванадцятизначне число, що в результаті виглядало так, ніби депутат володіє кількома областями країни. У новій декларації М’ялик виправив одруківку.

  • Нагадаємо, що

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *