2 Травня, 2024 5:57 pm

Говорив, що пішов би воювати за Україну: Ален Делон отримав від Зеленського орден “За заслуги”

Ален Делон, якого помістили під посилену опіку на тлі скандалів із сім’єю, отримав нагороду від Володимира Зеленського. Президент нашої країни відзначив легендарного французького кіноактора орденом “За заслуги перед Україною”.

Про це розповів посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережі X (раніше Twitter). Даний жест він назвав “надзвичайно рідкісним та безпрецедентним” по відношенню до іноземця.

“Пане Делон, дорогий Ален, я знаю, що ви перебуваєте в не дуже простій ситуації, і хочу сказати вам, що ви не самотні. У вас є багато шанувальників і людей, які вас люблять. Я і мій народ, ми завжди на вашому боці”, – висловився посол України.

88-річний Ален Делон, як відомо, з першого дня повномасштабної російсько-української війни підтримує нашу країну. Окрім того, у 2022 році чоловік брав участь у в інтерв’ю із Зеленським, під час якого цитував Тараса Шевченка.

Під час цього ефіру актор захопився сміливістю та мужністю українців, а також відзначив їхній героїзм. Зірка зазначав, що якби був молодший, то пішов би воювати за нашу країну проти росіян.Ален ДелонФото: Getty Images

Ален Делон у 2019 році пережив інсульт, після чого стан його здоров’я погіршився. До проблем зі здоров’ям додалися також і судові конфлікти, які були ініційовані його нащадками. У минулому старший син знаменитості Ентоні говорив, що у 2023 році батько “міг відсвяткувати своє останнє Різдво”. Сестру та брата чоловік звинувачував у тому, що вони приховували правду про самопочуття їхнього батька, а також не показували справжні результати його медичних обстежень.

Через родинні суперечки дітям зірки не дозволили доглядати за ним. Натомість суд призначив акторові опікуна, ім’я якого залишається засекреченим. Ця особа має право розпоряджатися доходами та власністю Делона. Ален наразі ж не може керувати власним майном, і ця заборона дійсна протягом п’яти років, після чого суд може її поновити.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *