2 Травня, 2024 2:25 pm

На Березнівщині попрощаються із Воїном, у якого зупинилося серце на бойовій позиції

У суботу, 20 квітня, Березнівщина у скорботі очікує на прибуття військового кортежу із українським воїном Михайлом Курятою з міста Березне, 1989 р.н.

У місті Березне військовий кортеж з тілом українського воїна очікується орієнтовно о 10.30 – 11.00 год. По місту рух буде вулицями Андріївська, Теклівська, Героїв України.

“Просимо жителів населених пунктів Березнівщини, через які пролягатиме шлях військового кортежу, з шаною зустріти нашого Героя-захисника. Військове поховання Михайла Куряти відбудеться у цей же день – 20 квітня 2024 року, який оголошено у громаді Днем жалоби”, – повідомляють у Березнівській міській раді.

 

Прощання з захисником розпочнеться о 13.00 год. у будинку за адресою: вул. Андріївська, 62-Б, м.Березне.

Потому траурна колона вирушить до Храму Різдва Пресвятої Борогородиці міста Березне вулицями Андріївська, М.Буховича, Київська. По завершенню заупокійної служби на міському майдані Незалежності відбудеться прощання із Михайлом. Поховають українського воїна на міському кладовищі в урочищі «Лукавець».

Нагадаємо, старший солдат Курята Михайло Георгійович, гранатометник механізованої роти перебував у лавах Збройних Сил України з серпня 2022 року. Серце Захисника не витримало фізичних та психологічних навантажень. Михайло помер перебуваючи на бойовій позиції.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *