2 Травня, 2024 4:38 pm

Monobank оновив правила отримання грошей від інших осіб: що змінилось

Український мобільний банк monobank змінив принцип роботи свого сервісу “Банка”, що дозволяє збирати кошти на будь-які цілі. Зокрема, там надали можливість здійснювати перекази по системі IBAN, що спрощує збір коштів від бізнесу.

Про це розповів співзасновник monobank Олег Гороховський. “Якщо ви зареєстровані у реєстрі волонтерів, то юрособа зможе навіть не платити податки за такий донат. Найімовірніше юрособа попросить вас написати офіційне запрошення приєднатися до збору, тому ви можете шаблон заяви забрати тут або у підтримці”, – зазначив він.

Крім того, до сервісу додали можливість зберігати чужі “Банки”. Для цього потрібно:

  • перейти за посиланням у застосунок;
  • натиснути відповідний прапорець.

“Тепер усі банки, що вас цікавлять, під рукою, і не потрібно їх повторно шукати в соцмережах. Ви можете постійно моніторити прогрес збору. Найважливіше – тепер ви можете налаштовувати періодичні відрахування на обрані Банки”, – пояснив суть нововведення Гороховський.

Крім цього, фондам надали можливість відкривати багато зборів одночасно. “Нова версія поступово стає доступною усім, якщо ви ще не бачите оновлення, будь ласка трохи почекайте”, – резюмував він.

Клієнтам ПриватБанку порадили замінити картки

Водночас, картку ПриватБанку, у якої закінчується термін дії, можна перевипустити – і продовжувати користуватися. Зробити це можна у будь-якому з відділень банку.

“Відкрийте меню “Гаманець” – виберіть картку, яку хочете перевипустити, – натисніть “Замовити картку”, – повідомили у “Приваті”. Зазначивши, що перевипущену картку можна також замовити з доставкою по Україні або за кордон.

Крім того, зазначили там, у системі Приват24 можна оформити миттєву Digital карту. Вона дає можливість:

  • проводити оплати за допомогою смартфона;
  • “купувати оплати”;
  • знімати готівку з банкоматів ПриватБанку.

Щоб оформити таку карту, потрібно в системі Приват24 зайти в розділ “Всі карти”. Після чого:

  • натиснути “Додати”
  • вибрати “Digital карта”.

Водночас у банку нагадали, що на період воєнного стану в Україні “термін дії всіх пластикових карток було автоматично продовжено на 30 місяців”. Тому всі картки продовжать працювати без обмежень “як для оплати покупок, будь-яких послуг, так і отримання готівки”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *